Att vara spelare

Att vara spelare

Alltid Skuruit!
Som spelare i Skuru Basket är du en stolt representant för klubben i alla lägen. Du är alltid schyst och visar respekt för både medspelare, motspelare, coacher och domare. Det betyder till exempel att du håller i bollen och lyssnar när coachen pratar, att du inte stör när andra lag tränar, att du spelar schyst och att du respekterar domarens domslut.

Som Skuruspelare tar du ansvar för din träning genom att komma i tid, ha med dig all utrustning och äta och sova ordentligt. Du ger allt på träning och match och peppar dina lagkompisar. Du bidrar till att Skuru har ett bra rykte bland andra klubbar och du är en bra förebild för yngre spelare i klubben.

Stolt tradition av bra spelare
Skuru har genom åren fått fram många riktigt bra spelare, till både regionlag, dam- och herrligan och till landslag. Flera tidigare Skuruspelare har blivit antagna till basketgymnasier och till collegelag eller klubbar utomlands. Som spelare är du med och för den stolta traditionen vidare!

Våra spelare är också ledare
Genom klubben får du som spelare möjlighet att gå domar- och tränarutbildningar när du når en viss ålder. Det är en utmärkt chans för dig att utvecklas inom både basket och ledarskap. Genom att hjälpa till att fostra och lära upp yngre spelare i klubben för du Skuruandan vidare.