Coachclinic i Nacka Sporthall

Coachclinic i Nacka Sporthall

Spelarutveckling i praktiken

Tisdagen 16 nov från 19.30

Hur gör man bra övningar? Hur får man spelarna att utvecklas? Det ska vi ägna en kväll åt att både prata, fundera och testa oss fram till! För ett år sedan fick vi ett (digitalt) besök av Sara Dutina, som berättade om innehållet i svensk baskets ramverk för spelarutveckling. Nu tar ramverket till basketplanen. Vi har bjudit in en av Svenska basketbollförbundets nyanställda basketutvecklare, Andrew Pleick, för att hjälpa oss att omsätta ramverket i praktiken. Det blir konkreta tips och övningar och ett tillfälle att lära oss mer, få inspiration och ställa frågor kring spelarutveckling.

Andrew Pleick är anställd på förbundet sedan augusti i år, med uppdrag att hjälpa föreningar att skapa bra utvecklingsmiljöer. Tidigare arbetade han inom basketen i Örebro under nio år, och har även lång erfarenhet som spelare, i Sverige, på college, i landslag och som proffs.