Hoppa till sidans innehåll

Inbjudan och Anmälan


 

1461894294_user-alt 1461893735_notepad 1461894095_image

 

Packlista

Bilder

Vi går mot ljusare tider! Slutspelen för våra äldre lag är i full gång, några yngre lag åker på sin första turnering och snart därefter knackar sommarlovet på dörren! Nu är det dags att boka in sommarens bästa basketläger. I augusti drar vi en favorit i repris och drar till Katrineholm - häng med! 

Introduktion

Finns det något bättre sätt att kicka igång skolstarten med än en vecka full av basket? Självklart inte! SBSC19 är ett givet inslag i sommaren för alla som någon gång varit med! På plats i Katrineholm har vi en fantastisk basketarena med tre fullstora planer vägg i vägg med varandra. Bor gör vi på intilliggande Duveholmsgymnasiet där vi också äter alla måltider. Anmälan är öppen för samtliga personer som vill spela basket, oavsett klubbmedlem eller inte. Om du är född 2011 eller senare och vill följa med oss gör du bäst i att kontakta Fredrik och förklara situationen!

Datum & Resa

Lägret i år hålls den 3-8 augusti, datum som ju redan är inbokade i alla almanackor! Vi samlas på morgonen den 3 augusti på parkeringsplatsen utanför Nacka Sporthall, exakta tider meddelas innan sommaren. Hemresa sker torsdagen den 8 augusti och vi är tillbaka vid Nacka Sporthall cirka klockan 18 (beroende på trafikläget).

Plats

Duveholmsgymnasiet, Västgötagatan 37, 641 36 Katrineholm

Kostnad

3 300:-

Allt ingår i priset:

  • Bussresa (Nacka Sporthall - Duveholmsgymnasiet T/R)
  • Logi på hårt underlag i Duveholmsgymnasiet
  • 4 mål mat om dagen
  • MASSVIS MED BASKET i form av Träningar och matcher!
  • Nackas bästa coachuppsättning! Vi är så tacksamma för att vi har våra fina coacher med oss!
  • Lekkvällen Kaos i Katrineholm!
  • Disco och Spex
  • T-shirt
  • En riktigt, riktigt härlig klubbanda! Bara se här

Anmälningsavgiften betalas på faktura som vi skickar ut på mejl. Om ditt barn inte har möjlighet att delta under alla dagar så anger du det i anmälan. Då får ni ett reducerat pris med 350:-/dag.

Syskonpris

Syskonpris ges till de familjer som har mer än ett barn anmälda till lägret. I dessa fall ges 10% rabatt för varje nästföljande barn efter det första. Detta motsvarar ett pris på 2970:-.

Åldersgrupper

Årets läger kommer rikta sig till flickor och pojkar födda 2010 och tidigare. Om det är någon som är född 2011 men som vill åka med på lägret går det jättebra att kontakta oss och förklara situationen!

Kost och Logi

Mat serveras fyra gånger om dagen med ordentlig frukost, lunch, middag och "MattNacka" (kvällsmål) i Duveholmsgymnasiet. Vi sover även på hårt underlag i samma skola. Toaletter finns i korridoren och duschar finns i alla hallar! Är man i behov av specialkost eller är i behov av speciell logiplats kan detta anges i anmälan.

Anmälan

Anmälan görs här. Inga anmälningar per mejl eller telefon kommer att godtas. Sista anmälningsdag är onsdagen den 13 juni. Sista betalningsdag anges på fakturan. Dessa skickas ut allt eftersom att anmälningarna kommer in. Om betalningen uteblir riskerar deltagaren att strykas från listan.  

Lägerföräldrar

Som vanligt är vi i behov av lägerföräldrar som är med spelarna under hela lägret. Dessutom kommer lägerföräldrarna bland annat hjälpa oss i vår kiosk. Vi är därför i stort behov av att hitta er som kan hjälpa till i Katrineholm! Utan denna hjälp kan vi inte genomföra basketlägret! Som lägerförälder får du vistelsen med oss betald. Om du åker med skurubussen dit och hem bjuder vi givetvis på resan. Åker du under lägret får du stå för kostnaden själv, men då rekommenderar vi att ni bokar tåg genom oss. 

I samband med anmälan får du därför möjlighet att fylla i dina egna uppgifter om du kan ställa upp. Du hittar även länken här. Dessa kommer vi sedan att sammanställa tillsammans med en ansvarig ledare för berört lag innan den slutliga tillsättningen kommuniceras. Tack på förhand!

Sponsring

Ett stort och mäktigt basketläger behöver minst en stor och mäktig sponsor! Vår plattform för att kommunicera ett berört varumärke är mycket stor. Vi kan erbjuda tryck på ungefär 250 tröjor och vi ser till att ditt varumärke blir väl synligt genom hela lägret. Kanske har du egna förslag på hur sponsringen kan ta sig uttryck? Har du kanske en ambition om att alla spelare ska gå från lägret med en välanvänd vattenflaska med din logga bredvid en skurulogga? Den idén skulle vi säkert kunna snacka mer om i så fall! Under SBSC17 bidrog vår huvudsponsor Basketshop.se och Peeter Kinnunen från Klövern till lägertröjorna. Många har nog de fina tröjorna sparade i garderoben!

Prata med Fredrik Elsnitz på This is a mailto link om du är intresserad av någon form av insats, om du kan tänka dig att delsponsa är vi också positivt inställda! Vi välkomnar alla bidrag med öppna armar!

Återbud

Återbetalning på 50% kan ske fram till den 30 juni, oavsett anledning. Efter det sker endast återbetalning vid sjukdomsfall, exempelvis om en allvarlig skada eller sjukdom har inträffat och kan tillstyrkas med lärkarintyg. I så fall kan vi göra en återbetalning på 80%. Detta gäller fram till lägerstart. Denna rätt till återbetalning gäller även innan den 30 juni. Kontakta Fredrik Elsnitzl på This is a mailto link i händelse av återbud.

Sen anmälan

Om du anmäler ditt barn efter sista anmälningsdag skriver vi upp ditt barn på en kölista för motsvarande åldersgrupp. I händelse av att någon spelare lämnar återbud under sommaren erbjuder vi platsen till köande i turordning. En extra administrativ kostnad på 300:- tillkommer utöver lägeravgiften om ditt barn tilldelas en plats.

Frågor?

Frågor går alltid bra att ställa. Maila Fredrik Elsnitz på This is a mailto link.

 

Uppdaterad: 30 JUL 2018 13:19 Skribent: Pontus Cedrell
Epost: This is a mailto link

 

   

 

 

 

 

Postadress:
Skuru IK - Basket
Värmdövägen 339, Box 4013
13104 Nacka

Besöksadress:
Värmdövägen 339
13147 Nacka

Kontakt:
Tel: +46708702670
E-post: kontakt@skurubasket....

Se all info