Hoppa till sidans innehåll
Foto: Anders Tillgren

Börja spela


Anmäl dig här >>

Hej! Vad roligt att du vill börja spela basket tillsammans med oss! Vi är Nackas största basketbollsförening med 442 aktiva spelare och 40 mycket duktiga coacher. Hos oss är alla välkomna, oavsett kön, religion, etnicitet, hudfärg eller sexuell läggning, något som vi tycker ska vara en sälvklarhet, oavsett klubb!

 

K U L - Kompisar - Utveckling - Lirare

Vår ambition är att så många som möjligt ska hålla på med basket så länge som möjligt. Det är det våra gemensamma värderingar handlar om. Vi sammanfattar dem med tre begrepp. Allt vi gör ska genomsyras av detta. Det är så vi bevarar och stärker det som är bra i klubben, det är så vi ska samarbeta för att nå vår vision.

 

Kompisar

Alla är välkomna. Nybörjare till träningen. Spelare till baskethänget. Coacher till coachkvällen. Alla platsar och alla får plats. Vi är schyssta mot varandra, vi hjälps åt och vi kämpar tillsammans.

 

Utveckling för alla

Hos oss ska alla få chansen att utvecklas. Vi ser individen och anpassar oss till olika utvecklingstakter. Vi ger inte upp på de långsamma och ger det extra till de som vill satsa. Vi jobbar med motivation och utvecklingsplaner. För oss är det viktiga inte att vara bäst när man är knatte, utan det är viljan att utvecklas både som individ, lag och klubb.

 

Lirare

Vi gillar lekfullhet och skrattar mycket, samtidigt som vi tar ansvar och gör vårt bästa i alla lägen. Rent spel och respekt är självklart. Respekt för coacherna, för lagkamraterna och motståndarna. Vi är alltid positiva på planen, på bänken och på läktaren.

 

Låter det för bra för att vara sant?

Du är inte ensam om att tycka det! Det är inte en tillfällighet att vi är Nackas största basketbollsklubb, har spelarna K U L värvas spelarna varrandra. Gör som 442 andra, anmäl dig till Sveriges bästa basketbollsklubb!

Anmäl dig här >>

Uppdaterad: 07 DEC 2016 17:08 Skribent: Sophia Grape
Epost: This is a mailto link

 

   

 

 

 

 

Postadress:
Skuru IK - Basket
Värmdövägen 339, Box 4013
13104 Nacka

Besöksadress:
Värmdövägen 339
13147 Nacka

Kontakt:
Tel: +46708702670
E-post: kontakt@skurubasket....

Se all info