Hoppa till sidans innehåll

Skuru Basket digitala sommaravslutning

28 MAJ 2020 09:01
  • Skapad: 28 MAJ 2020 09:01

Skuru Basket årliga sommaravslutning flyttar online!
Skuru Basket tackar alla medlemmar, coacher, föräldrar och supportrar som ser till att vi kan hålla verksamheten igång och fortsätta att göra det vi älskar; träna basket!
I vanliga fall ses vi allihop i Nacka Sporthall för en traditionsenlig avslutning men pga. rådande situation är detta inte möjligt. Därför flyttar vi firande och utmärkelser online istället. Vi tittar tillsammans och ser till att få fram den där speciella Skuruandan.
Det blir en rolig stund med överraskningar, quiz, prisutdelning mm
Så samla familjen kring en skärm och var med oss Torsdagen 4 Juni kl 18. Mötet kommer att hållas via plattformen Zoom (vilket kräver internetuppkoppling och en webbläsare). Vi har en viss begränsning i antalet inloggningar så det är viktigt att varje familj endast loggar in på en dator och tittar tillsammans.
Mötet kommer att spelas in och bilder samt filmer kan komma att användas i reklamsammanhang för Skuru aktiviteter i framtiden. Om du INTE vill att ditt barn är med på bild är det viktigt att du anger detta i anmälan. Det är självklart frivilligt om ni har er video påslagen hemma eller inte.
Anmäl er via länken här
 
Välkomna
Skribent: Sophia Grape
Epost: Adressen Gömd

 

   

 

 

 

 

Postadress:
Skuru IK - Basket
Värmdövägen 339, Box 4013
13104 Nacka

Besöksadress:
Värmdövägen 339
13147 Nacka

Kontakt:
Tel: +46708702670
E-post: kontakt@skurubasket....

Se all info