Vi välkomnar alla

Vi välkomnar alla

I Skuru Basket är alla välkomna. Alla flickor och pojkar ges lika möjligheter att idrotta i vår klubb. I mån av plats välkomnar vi alla nybörjare som söker sig till oss, även när de är i tonåren. Det är aldrig för sent för att börja spela basket!

Vi vill skapa en trygg miljö där barn och ungdomar kan växa som basketspelare och som individer. Vårt mål är att så många som möjligt ska hålla på med basket så länge som möjligt – som spelare eller som ledare.

I vår klubb kräver vi aldrig att spelare ska välja enbart basket och sluta med andra idrotter eller aktiviteter. Tvärtom uppmuntrar vi att våra spelare är aktiva i andra idrotter eftersom all form av idrott utvecklar de motoriska och kognitiva färdigheterna.

Upplev Skuruandan på våra läger!

Hos oss i Skuru Basket börjar säsongen med sommarlägret i augusti. Dit kommer alla i klubben: spelare, coacher och en hel massa föräldrar. På sommarlägret är basket och gemenskap i fokus, och här bygger vi vår klubbanda. Vi tränar både med det egna laget och i åldersblandade grupper. På kvällarna är det matcher med mixade lag, tjejer och killar tillsammans.

Vid sidan om basketen har vi gemensamma aktiviteter och tid för lek och annat. Att samarbeta och lära känna varandra utanför basketplanen bygger band som är viktiga för klubbkänslan.

Vill du också uppleva gemenskap genom världens bästa sport?

Välkommen till Skuru Basket!