Våra arrangemang

Prisutdelning under SBC-finalen
Foto: Izabella Praesto

Våra arrangemang

Läger

Varje år under utvalda skollov arrangerar Skuru Basket läger på hemmaplan eller bortaplan. För att läsa mer om våra läger rekommenderar vi er att ni kikar i menyn ”Läger”. Skuru Basket anordnar årligen följande läger: 

  • Sommarläger
  • Påsklovsläger
  • Höstlovsläger


Avslutning

När säsongen är slut och sommaren närmar sig har vi alltid samlat samtliga lag och avslutat säsongen på bästa möjliga vis. Med dunktävlingar, prisutdelningar och dunderbrakfika skapar vi en gemenskap som inte går att jämföra någon annan stans. På så sätt så förgyller vi den sista dagen med basket innan sommarlovet så att spelarna inte blir alldeles för dystra för att säsongen är över.


Öppen hall

Under sommaren 2015 valde vi att slå upp dörrarna till utvalda baskethallar i Nacka när basketabstinensen blev för stor. Under hela sommaren fick alla medlemmar fritt gå på gemensamma träningar två gånger i veckan och få proffshjälp från våra duktiga coacher. Resultatet blev en enastående blandning där våra allra yngsta 8-åringar deltog under samma träning som de äldsta i herrlaget. Pilotprojektet blev över förväntan och är något som kommer arrangeras även nästa sommar.