Sponsorer

Foto: Izabella Praesto

Vill du sponsra Skuru Basket?

Skuru IK Basket är Nackas största basketklubb. Med våra ca 550 medlemmar har vi basketspelare från alla delar av Nacka, från sydvästra Älta till östra Saltsjöbaden. Vår klubb drivs framåt av volontärer som helhjärtat lägger ner timmar på att hålla i träningar, administrera halltider och besluta i frågor om hur vi för föreningen framåt. 

Vi hoppas att ni ser värdet i den tid som vi lägger ner varje dag för att låta våra ungdomar upptäcka glädjen med basket. Att vara sponsor till oss ger utomordentliga möjligheter för er att markadsföra er på alla sätt ni kan komma på. Vi arrangerar årligen flera olika arrangemang där ni alltid kan vara med och hjälpa oss att utveckla läger och finaler. 

Sponsorpaket
Här är förslag på hur du eller ditt företag kan sponsra Skuru Basket:

1. Sponsorpaket 1: 20 000 kronor mot reklamplats på matchställ för ett av våra lag samt på Skuru Baskets hemsida och vid större arrangemang.

2. Sponsorpaket 2: 10 000 kronor för reklamplats på Skuru Baskets hemsida.

3. Matchställ för ett lag till en kostnad på cirka 500 kronor inklusive moms per ställ. Till det tillkommer sponsorlogga. (Loggans placering stäms av med kansliet.) Har du ett barn som spelar basket kanske du kan sponsra det laget med nya snygga matchställ!

4. Lägersponsor, exempelvis bidra till att bekosta externa coacher för att göra vårt sommarläger än mer intressant. Som lägersponsor kan du bidra med 10 000 kronor och uppåt. Du får i gengäld finnas med på reklamplats under lägret, omnämnas i utskick samt på Skuru Baskets hemsida. Vill du sponsra en speciell aktivitet eller del av lägret kan vi såklart skräddarsy detta.

Naturligtvis är vi öppna för andra förslag också. Alla medel är välkomna för att höja kvaliteten på vår verksamhet och för att vi ska kunna göra det ännu roligare för våra barn och ungdomar att spela basket.Vi söker dig med erfarenhet

Har du erfarenhet av sponsring, från yrkeslivet eller från andra föreningar, och vill hjälpa vår styrelse att utveckla sponsorprogram och upplägg? Kontakta vårt kansli på 070-870 26 70 eller om du kan tänka dig att hjälpa till!