Hoppa till sidans innehåll

Inbjudan


 

1461894294_user-alt 1461893735_notepad 1461894095_image

Anmälan

Packlista

Bilder

 

Vi går mot ljusare tider! Snart börjar slutspelen för våra äldre lag, några yngre lag åker på sin första turnering och kort därefter knackar sommarlovet på dörren. Nu är det dags att boka in sommarens bästa basketläger. I augusti drar vi till Visby för första gången någonsin - häng med!  

Introduktion

Finns det något bättre sätt att kicka igång skolstarten med än en vecka full av basket? Självklart inte! SBSC18 är ett givet inslag i sommaren för alla som någon gång varit med! Årets stora nyhet är att vi byter destination. I år tänker vi prova på basketlyckan på soliga Gotland där vi blir varmt välkomnande av Visby BBK. Vårt läger kommer utspela sig i Visby och vi har tre fantastiska hallar till vårt förfogande; Södervärnshallen, Säveskolan och ICA Maxi Arena. Den sistnämnda gör sig också känd som arenan där damligalaget Visby Ladies spelar sina hemmamatcher! Vi har mat och boende inpå knuten och kommer dessutom ha möjligheter att tillsammans med hela klubben upptäcka Gotland. Anmälan är öppen för samtliga personer som vill spela basket, oavsett klubbmedlem eller inte.

Datum & Resa

I år är lägret lite tidigare än förra året. Se till att boka in datumen 1-6 augusti i almanackan! Vi samlas i Nynäshamn 10:20, Skurubåten avgår därifrån 11:05. Vill man åka kollektivt med oss så samlas vi ca 09:00 vid tvärbanan i Sickla Köpkvarter. Detta anges inte anmälan utan den frågan kommer kommer tas närmare inpå lägret. 

Hemresa sker måndagen den 6 augusti och vi är tillbaka vid Nacka Sporthall cirka klockan 22:00 (beroende på trafikläget). Vår skurubåt är tillbaka i Nynäshamn klockan 21:00. Åker man kollektivt från Nynäshamn så är vi tillbaka till Sickla Köpkvarter ca 23:00.  

Plats

Wisbygymnasiet, Säves väg 10, 621 46 Visby

Kostnad

3 300:-

Allt ingår i priset:

  • Båtresa (Nynäs-Visby T/R)

  • Bussresa (Visby Hamn-Södervärnskolan T/R)

  • Logi på hårt underlag i Södervärnskolan

  • 4 mål mat om dagen

  • Träningar och matcher med fantastiska coacher!

  • En badutflyt till Tofta strand! 
  • Lekar ledda av våra fantastiska coacher!

  • Disco och Spex

  • T-shirt

  • En riktigt, riktigt härlig klubbanda! Bara se här: https://www.youtube.com/watch?v=FB3yWeQHUak

Anmälningsavgiften betalas på faktura som vi skickar ut på mejl. Om ditt barn inte har möjlighet att delta under alla dagar så anger du det i anmälan. Då får ni ett reducerat pris på 350:-/dag. Om ditt barn inte reser med båten görs en reducering på 75:-/enkel resa. 

Syskonpris

I år erbjuder vi rabatterat pris för varje nästkommande barn i varje familj. Rabatten gäller i de fall barnen har samma folkboföringsadress och därmed samma fakturaadress. Varje nästkommande barn får 10% rabatt på det ordinarie priset, dvs 2970:-

Åldersgrupper

Årets läger kommer rikta sig till flickor och pojkar födda 2009 och tidigare. Om det är någon som är född 2010 men som vill åka med på lägret ändå så kan ni kontakta oss!

Kost och Logi

Mat serveras fyra gånger om dagen med ordentlig frukost, lunch, middag och "MattNacka" (kvällsmål) i Södervärnsskolan. Vi sover även på hårt underlag i samma skola. Toaletter finns i korridoren och duschar i alla hallar! Är man i behov av specialkost eller är i behov av speciell logiplats kan detta anges i anmälan.

Anmälan

Anmälan görs här>>. Inga anmälningar per mejl eller telefon kommer att godtas. Sista anmälningsdag är 11 juni. Sista betalningsdag anges på fakturan. Om betalningen uteblir riskerar deltagaren att strykas från listan. 

Lägerföräldrar

Som vanligt är vi i behov av lägerföräldrar som är med spelarna under hela lägret. Dessutom kommer lägerföräldrarna bland annat hjälpa oss i vår kiosk. Det är därför av största vikt att du som har möjlighet ställer upp på att hjälpa till oss på plats på Gotland. Utan denna hjälp kan vi inte genomföra basketlägret! Som lägerförälder får du vistelsen med oss betald. Om du åker med skurubåten dit/hem betalas även denna resa av klubben, men resor under lägertiden bekostas inte enligt avtalet med Visby BBK. 

I samband med anmälan får du därför möjlighet att fylla i dina egna uppgifter om du kan ställa upp. Dessa kommer vi sedan att vidarebefordra till en kontaktperson för respektive lag som därefter tillsätter lägerföräldrar! Tack på förhand!

Sponsring

Vi är i behov av sponsring för att kunna genomföra sommarlägret ekonomiskt. Vi kan erbjuda tryck på ungefär 200 tröjor och vi ser till att ditt varumärke blir väl synligt genom hela lägret. Under SBSC17 bidrog vår huvudsponsor Basketshop.se och Peeter Kinnunen från Klövern till lägertröjorna. Många har nog de fina tröjorna sparade i garderoben!

Prata med Fredrik Elsnitz på This is a mailto link om du är intresserad av någon form av insats. Vi välkomnar alla bidrag med öppna armar!

Återbud

Återbetalning på 50% kan ske fram till den 31 juni, oavsett anledning. Efter det sker endast återbetalning vid sjukdomsfall, exempelvis om en allvarlig skada eller sjukdom har inträffat och kan tillstykas med lärkarintyg. Om läkarintyg tillstyrks kan en återbetalning på 80% göras ändra fram till lägerstart. Denna rätt till återbetalning gäller även innan den 31 juni. Kontakta Pontus Cedrell på This is a mailto link i händelse av återbud.

Sen anmälan

Om du anmäler ditt barn efter sista anmälningsdag skriver vi upp ditt barn på en kölista för motsvarande åldersgrupp. I händelse av att någon spelare lämnar återbud under sommaren erbjuder vi platsen till köande i turordning. En extra administrativ kostnad på 300:- tillkommer utöver lägeravgiften om ditt barn tilldelas en plats.

Frågor?

Vi svarar mer än gärna på dina frågor! Du kan nå Pontus Cedrell på This is a mailto link eller Fredrik Elsnitz på This is a mailto link

Uppdaterad: 30 JUL 2018 13:19 Skribent: Pontus Cedrell
Epost: This is a mailto link

 

 

 

 

Postadress:
Skuru IK - Basket
Värmdövägen 339, Box 4013
13104 Nacka

Besöksadress:
Värmdövägen 339
13147 Nacka

Kontakt:
Tel: +46708702670
E-post: This is a mailto link

Se all info