Hoppa till sidans innehåll
Foto: Pontus Cedrell Ellen, Alice och Kajsa påväg till login

Inbjudan


Äntligen är det dags för somamrens höjdpunkt, Skuru Basket Summer Camp 2017, eller SBSC17 som vi också kallar det. Nedan finner du all information om lägret och hur du anmäler dig.

 

1461894294_user-alt 1461893735_notepad 1461894095_image

Anmälan

Packlista

Bilder

 

Introduktion

Finns det något bättre sätt att kicka igång skolstarten med än en vecka full av basket? Självklart inte, SBSC17 är ett självklart inslag i sommaren för vår allra äldsta spelare. I år kommer vi att sova, äta och spela på samma ställe som förra året - det härliga Duveholmsgymnasiet i Katrineholm. Mat och logi är smidigt beläget och inte ens 50 meter bort finns idrottshallarna där vi kommer träna flitigt och spela mycket! Utöver det erbjuder även Duveholm ett spännande äventyrsbad och ett flertal bowlingbanor! Anmälan är öppen för samtliga personer som vill spela basket, oavsett klubbmedlem eller inte. 

23733279760_d0d8088742_z

 

Datum

12-17 augusti. Vi kommer att samlas 08:30 lördagen den 12 augusti utanför Nacka Sporthall. Hemresa sker torsdagen den 17 augusti, ankomst vid Nacka Sporthall runt 18:30 (beror på trafikläget). 

Plats

Duveholmsgymnasiet, Västagötagatan 31, 641 36 Katrineholm

Kostnad

2 980:- "all-inclusive": Bussresa, logi, mat, träning, T-shirt och en riktigt, riktigt härlig klubbanda ingår! Anmälningsavgiften betalas på faktura som vi skickar ut på mejlen. Om man inte har möjlighet att delta under alla dagar så anger man detta i anmälan. Då får man ett reducerat pris på 350:-/dag. 

Åldersgrupper

Årets läger kommer rikta sig till flickor och pojkar födda 2008 och tidigare. Ni som är yngre får vänta något år till innan det är er tur! 

Kost och Logi

Mat serveras fyra gånger om dagen med ordentlig frukost, lunch, middag och "MattNacka" (kvällsmål) i Duveholmsgymnasiet. Vi sover även på hårt underlag en våning ovanför matsalen. Toaletter finns i korridoren och duschar finns vid hallarna! Är man i behov av specialkost eller är i behov av speciell logiplats kan detta anges i anmälan. 

Anmälan

Anmälan görs här>>. Inga anmälningar per mejl eller telefon kommer att godtas. Sista anmälningsdag är 11 juni. Sista betalningsdag anges på fakturan. Om betalningen uteblir stryks spelaren från deltagarlistan. 

Lägerföräldrar

Vi är i behöv av lägerföräldrar som kan hjälpa till vid login, matsalen och i kiosken. Därför är det viktigt att du som har möjlighet ställer upp på att hjälpa till oss på plats i Katrineholm. Detta är essentiellt för att vi ska kunna genomföra lägret. I samband med anmälan får du därför möjlighet att fylla i dina egna uppgifter om du kan ställa upp. Tack på förhand! 

Sponsring

Vi är i behov av sponsring för att kunna genomföra sommarlägret ekonomiskt. Vi kan erbjuda tryck på ungefär 200 tröjor och vi ser till att ditt varumärke blir väl synligt genom hela lägret. Prata med Fredrik Elsnitz på This is a mailto link om du är intresserad. 

Återbud 

Återbetalning kan ske fram till den 31 juni, på 50%, oavsett anledning. Återbud efter det sker endast vid undantagsfall, t.ex. allvarlig skada eller sjukdom som kan tillstykas med lärkarintyg. Om läkarintyg tillstyrks kan en återbetalning på 80% göras ändra fram till lägerstart. Vid händelse av återbud kontaktar man Pontus Cedrell på This is a mailto link

Sen anmälan

Om man anmäler sig efter sista anmälningsdag skriver vi upp deltagaren på en kölista för motsvarande åldersgrupp. I händelse av att någon spelare lämnar återbud under sommaren erbjuder vi platsen till köande i turordning. En extra administrativ kostnad på 300 kr tillkommer utöver lägeravgiften om man tilldelas en plats. 

Frågor?

Vi svarar mer än gärna på dina frågor! Du kan nå Pontus Cedrell på This is a mailto link eller Fredrik Elsnitz på This is a mailto link

Packlista

En lista över vad du behöver packa finns här

Uppdaterad: 2017-06-08 14:37
Skribent: Pontus Cedrell
Epost: This is a mailto link

 

 

 

 

Postadress:
Skuru IK - Basket
Värmdövägen 339, Box 4013
13104 Nacka

Besöksadress:
Värmdövägen 339
13147 Nacka

Kontakt:
Tel: +4676 229 70 70
E-post: This is a mailto link

Se all info