Sekretariatsutbildning

Sekretariatsutbildning

Välkommen på sekretariatsutbildning 

I sep 2021 börjar barn födda 2009 spela seriematcher vilket innebär att lagen behöver bemanna sekretariatet på alla hemmamatcher. Det rekommenderas 3 personer per match så ju fler som utbildat sig desto bättre. Därför erbjuder vi nu 3 tillfällen: 25 aug, 1 sep och 8 sep. Tid 17-19 (cirka) 

Även ni som behöver fräscha upp minnet lite efter långt matchuppehåll är varmt välkomna såklart

Utbildningen kommer att hållas i Skurustugan av Djordre Glavcic 

Den 8 sep kommer Djordre att gå igenom även 24 sek klockan för er som börjar med det i år vilket gäller de födda 07. Så välj helst detta tillfälle om ni har barn i den åldersgruppen. Detta tillfälle kommer att våra något längre, 19.30 cirka

För att få ut mest av utbildningen rekommenderar vi er som aldrig provat att sitta i sekretariat att genomföra förbundets digitala utbildning på basketutbildning.se. Den heter sekretariatsutbildning och är kostnadsfri

För att skapa konto på basketutbildning.se kontakta Sophia Grape( ) som aktiverar er. Viktigt att använda samma mailadress som ni har på sportadmin då dessa konton är kopplade

foto: Mikael Stålsäter